Home Uncategorized Veterani i UÇK-së ka një porosi për Qeverinë Kurti

Veterani i UÇK-së ka një porosi për Qeverinë Kurti

31
Advertisement

Veterani i UÇK-së 82 vjeçari nga Drenica ka një porosi për Qeverinë Kurti.

Brahim Rexhepi veteran i UÇK-së nga Dreni, baba dhe vëlla dëshmori, i dërgon Qeverisë Kurti porosi lidhur me Gjykatën Speciale e ushtarët e UÇK-së.

“Mos vraponi vetëm për karriget e juaja mbroni ushtarët e juaj, mos harroni se kemi edhe argat të Serbisë ende brenda nesh”