Home Uncategorized Pamje te dhimbshme/ Bie nga lartesia nje autobus me shume pasagjer brenda!

Pamje te dhimbshme/ Bie nga lartesia nje autobus me shume pasagjer brenda!

59
Advertisement

11 të vd ek.ur dhe 25 të pla g.os ur është bilanci i një a.ksi.den ti tr ag.jik të regjistruar në një zonë në jug-lindje të El Salv ad.orit.

Mediat vendase rap.orto.jnë se autobusi me pasagjerë u rr.ëz.ua nga një lartësi e madhe.

Ngjarja ndodhi afër fshatit Chil tiu pan, rreth 55 kilometra në jug-perëndim të kryeqytetit, San Salv ador, në një pjesë të autostradës, e njohur për rre z.iq et e saj për shkak të kthe.save dhe shkë.mbinjve të shumtë.