Home Uncategorized Ngjarje e tme.rrshme! Merr flake helikopteri qe e dergoi nusen tek dasma,...

Ngjarje e tme.rrshme! Merr flake helikopteri qe e dergoi nusen tek dasma, dhe keshtu dasma vazhdoi me vone!

55
Advertisement

Nusja e pae.mëruar ka pasur hyrjen më të k. eqe të mundshme, pasi helikopteri që po e dërgonte në dasmë është përfshirë nga fl a.k ët.

Në momentin e ate.rrimit në një vresht afër Sao Pao los së Bra zili t, flut.urakja nisi të d ig.j ej për arsye ende të panjohura.

Për fat të mirë, nusja shp.ëtoi e pa lë n.du ar, ndërsa piloti dhe dy të pranishëm tjerë shp.ët.uan me lë nd.i me të lehta

Megjithëse helikopteri d.ig jej, ata bënë be.timin para altarit, për të vazhduar pak më vonë edhe me dasmën. Bëhet e dtur, se në bord ishte një fëmijë dhe fotografi.