Home Uncategorized Jam 42 vjeçare nga Kosova e divorcuar dhe jetoj ne zhenev, kerkoj...

Jam 42 vjeçare nga Kosova e divorcuar dhe jetoj ne zhenev, kerkoj nje mashkull, jo per interes vetem…

201
Advertisement

Jam 42 vjecare nga kosova me qendrim ne zhenev e divorcuar kam pasaport italiane, kerkoje nje burre per lidhje martesore te jet shqiptar, mosha 40-45 vjeqar. Te interesuarit te lajmerohen ,nuk i dua avanturat vetem ata qe ja serioz te lajmrohen.