Home Uncategorized Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme,...

Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote Suksese Zoti u dhashte ate qe i Mungon

67
Advertisement

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon.Pershendetje shq iptareve kudo /

qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati. Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat.

Une nuk merem me kesi lloj gjerash, nuk kam shkolle sepse nuk i kam k ushtet e n evojitura, por d ua te punoj forte me gjerat e mia dhe te krijoj nje ferme te madhe. O Zot kush me thote s uksese Zoti u dh ashte ate qe u m ungon dhe u dhashte gjitha te mirat