Home Uncategorized Rrefimi i burrit qe nuk u flet familjareve qe 10 vite do...

Rrefimi i burrit qe nuk u flet familjareve qe 10 vite do ju bej te qani! Ja arsyeja qe na befasoi te gjitheve!

69
Advertisement

Ka 10 vite që nuk u flet familjarëve, arsyeja e ç.ud itshme e këtij burri do ju b efas. ojë të gjithëve
Ka disa gjëra më ac ar ues.e se zakonet e të ngrënit të personave që ke në tavolinë, që nisin nga th.ithja e supës e deri tek të folurit me gojën plot me ushqim.

Megjithëse këto zakonte mund të konsiderohen si të p.akë ndshme, asnjë prej nesh nuk “i ka bërë daljen” dikujt për këto arsye specifike.

Megjithatë, kjo i është kthyer ku ndër një burri nga SHBA, për të cilin p .ërt yp ja e ushqimit i sh.k ak.to n një im.pakt të madh në jetë, duke i cën  u.ar lidhjet romantike dhe ato familjare.

41-vjeçari Derrol nga San Diego, vu. a n nga një së m. und je e veçantë që quhet miso.foni, ku zhurma të caktuara të nx is.in re.agime shumë të ndj. eshme em.ocionale.

Ai u diag.nos tikua në moshën 30-vjeçare dhe nuk i ka parë familjarët e tij prej vitesh për shkak të mënyrës se si ata gël.ltiten.