Home Uncategorized Ngjarje interesante – Nje burre sapo ishte liruar nga burgu, por i...

Ngjarje interesante – Nje burre sapo ishte liruar nga burgu, por i merzitet gruaja dhe rikthehet me vet-deshire ne b.urg!

39
Advertisement

Mund të duket absolutisht e pa bes. ueshme, por që është e veërtetë.
Një burrë zgjodhi më mirë q el.i në sesa gruan e tij.

Një 50 vjeçar në Katania ka marrë një vendim të pa pr.itur.
I dën u.ar nga gjy. k ata, me masën a. rr e. st në shtëpi për g rab. i. tje, duket se nuk ka dur.uar do .t më të qëndrojë në një banesë me bashkëshorten e tij.

Pas një g. ri n.dje në shtëpi, ai ka he. qur byzylykun elektronik dhe është paraqitur në b.u r.g un e Giarres duke iu shpjeguar ro.jeve se preferonte më mirë të qëndronte në q e.li sesa me të shoqen.
Megjithatë duket se nuk ka sh. pët.uar dot nga “ma k.t hi” i tij pasi gj y.k atë si e ktheu sërish në a.rr es.t shtëpie nën “kontrollin” e gruas së