Home Uncategorized Ngjarje e pazakonte/ Ky qift teksa ishin duke u zene me njeri...

Ngjarje e pazakonte/ Ky qift teksa ishin duke u zene me njeri tjetrin, b.ie nga ballkoni i baneses se tyre! Shihni pamjet

49
Advertisement

Kalimtarë të shikuar panë sesi një çift që po kon. flik.to .heshin në ballkon, ra.në të dy nga 7-8 metra lartësi kur parmakët ornamentalë u th.y.en.
Çifti ra.port.ohej se ishin të përfshirë në një d.e.bat të nx.ehtë para se të bi.nin të sho.ku.ar në trotuar në Shën Petersburg.

Një dëshmitar kishte kapur momentet në video.

Protagonistët Olga Volkova e Yevgeny Karlagin, të dy 35 vjeç, u dërguan të dy në sp.ita.l dhe po p.ris.nin oper.ac.ionin, pasi kishin marrë p.la.gë ser.ioze por jo kër.cën.uese për je.tën.

Në pamje shihet sesi parmakët e ballkonit t.hy.en duke rë n.ë mbi një makinë, ndërsa dyshja b.ie së prapthi në trotuarin e betonit me zhu.rmë të m.byt.ur.

Një kalimtar me eks.periencë mjek.ësore kontrolloi që çifti kishin ende rr.ah.je pulsi.

Kalimtarët thanë se çifti po d.eba.tonin në ballkonin e shtëpisë së tyre të shtunën paradite.