Home Uncategorized Hajt kallëzoni kush është më e fortë se Kallashi?

Hajt kallëzoni kush është më e fortë se Kallashi?

59
Advertisement

Valltarja e dashur K allashi ka publikuar disa fotografi në llogarinë e saj zyrtare.

Edhe pse ka kohë që nuk po paraqitet nëpër televizionet vendore, një femër si K allashi v ështirë të harrohet, shkruan “InfoKosova”.

Çdo do që vendosë të bëjë K allashi merr vëmendje dhe pa d yshim se i b efason fansat e saj.

Në këto fotografi se Kallashi shihet se i ka hyrë profesionit të ri boksit, pasi shihet se po ushtron boks.

Pas këtyre fotografive kush g uxon t’i dal përpara K allashit?/InfoKosova