Home Uncategorized Fermeri shkoi ne are per ta punuar token, por shtanget nga ajo...

Fermeri shkoi ne are per ta punuar token, por shtanget nga ajo qe sheh aty!

86
Advertisement

E pa z.ak on të, por një fermer në zonën e Tabascos në Meksikë ka zbuluar në arën e tij “hyrjen mbi.natyro.re drejt fe. r rit”. Në fakt, zona e Tabascos është e njohur për nën.tokën e nx.ehtë, kjo për shkak të ga zit dhe mineraleve të tjera që gjenden në të.

Dhe një e ça.rë m is teri oze ka ala r.m ua r një fshat të tërë.

Fshatarët kanë pranuar për mediat lokale se e ça.ra mi.steri oze, nuk është gjë tjetër, veçse porta drejt fe.r rit, apo “la puerta del infie.rno”, siç thonë ata.

Ekspertët kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe po eksplorojnë zonën, pasi sipas tyre mund të ketë me të vërtetë materie të rr ez ik sh.m e.