Home Uncategorized E reηde! Humbi jetën ne akѕident 32-vjeçarja, nënë e 4 fëmijëve

E reηde! Humbi jetën ne akѕident 32-vjeçarja, nënë e 4 fëmijëve

30
Advertisement

E reηde! Humbi jetën ne akѕident 32-vjeçarja, nënë e 4 fëmijëve

Ljiljana M. (32), e cila u p l a g o s rë n dë këtë mëngjes në një përp l a s je midis një furgoni dhe një kamioni afër Ser bi, v d i q gjatë rrugës për në s pital, ne Beograd.

Siç shkruajne mediat kosovare, gruaja e nd j e rë është nënë e katër fëmijëve, teksa raportohet se edhe burri i saj gjithashtu v d i q në një a k s i d e n t të t m e rr sh ëm!

Goran dhe Ljiljana ka lene pas katër fëmijë, një vajzë dhe tre djem, e njera prej vajzave v u a n nga le u ç e m ia.

Stafi jone i shpreh ngu shellimet e sinqerta fmiljes!