Home Uncategorized E qu.ditshme/ Kjo grua ndalonte vajza ne universitet duke i’a prezantuar djalin...

E qu.ditshme/ Kjo grua ndalonte vajza ne universitet duke i’a prezantuar djalin e saj! Deri sa nje dite ndodhi e papritura..

27
Advertisement

Një grua ka rë.në në p.ra.nga në Meriland të SHBA-ce, për diçka të pa.zakontë që ka bërë.

Bëhej fjalë për nënën e një studenti, e cila u tregonte vajzave foton e të birit, duke u sugjeruar të dilnin për një kafe.

Po.lic ia u de tyr.ua të publikojë një njoftim që studentet të ruhen prej saj, duke dhënë përshkrimin, si dhe një foto. Në njoftim u bëjnë thirrje studentëve t’i ndihmojnë të i.dentifi.kojnë gruan.

Nuk dihet me saktësi se sa vajzave u është afruar, por shumë studentë në Merilend, SHBA, u an.ku.an për pa sig.urinë që u krijonte prania e ç ud.it sh me e gruas,