Home Uncategorized Vjen lajmi ifundit per udhetimet nga 19 Qershori, Kosova dhe Gjermania do..

Vjen lajmi ifundit per udhetimet nga 19 Qershori, Kosova dhe Gjermania do..

57
Advertisement

Vjen lajmi mire per udhetimet nga 19 Qershori, Kosova dhe Gjermania do..Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”n ka bërë të ditur se nga data 19 qershor do të ketë një linjë të re uturimi drejt Gjermanisë.

Bashkatdhetarët shqiptarë që jetojnë në Gjermani, tash e tutje do të kenë edhe një mundësi, më shumë për udhëtim drejt Kosovës.
“Bashkëatdhetarë tanë në Paderborn.Nga data 19 Qershor 2021, ju ofrojmë destinacionin më të ri nga Gjermania për në Kosovë“, thuhet në njoftim.