Home Uncategorized Vajza e re martohet me nje plak 68-vjeqar, por pas 3 muajsh...

Vajza e re martohet me nje plak 68-vjeqar, por pas 3 muajsh zbuloi diqka qe e la pa fjale..

86
Advertisement

Nonjëherë njerëzit bëjnë çm.en.du ri vetëm për të dalë e për të shpë.tu.ar nga gjendja e vësh.tirë ekono.mike në të cilën ndodhen herë pas here. Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosu të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vës h.tirë e plot me vu. ajt.je.

Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën sh.oku. ese të jetës së saj: kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik. Protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të dë sht.ua ra dhe kishte pasur një rap.ort të vë.sh tirë me familjen e origjinës.

E reja dhe i moshuari u njohën në një sajt takimesh onl.ine, ku pasi u takuan dhe u li.dhën, vendosën të martoheshin me njeri tjetrin. Pas tre muajsh, u zbulua surpriza e hi.dh ur, teksa vajza po shikonte disa fotografi të vjetra të bashkëshortit të saj, ku ai shihej me djalin e parë, të cilin i m.oshu ari nuk e kishte takuar më. Ai fëmijë ishte babai i 24- vjeçares.Vetëm pas martesës ata zbuluan se ishin gjysh e mbesë, por pavarësisht kësaj për momentin nuk kanë ndërmend që të nda.he n.