Home Uncategorized U Nisën për pushime në Kosovë, e gjithë familja shuhet në Serbi…

U Nisën për pushime në Kosovë, e gjithë familja shuhet në Serbi…

289
Advertisement

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në Kosovë për t’i kaluar pushime verore është aks identuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç.

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në Kosovë për t’i kaluar pushime verore është aks identuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç.

Paraprakisht raportohet se kanë ndërruar jetë dy prindërit dhe dy fëmijët e së njëjtës familje, ndërsa ka mbetur i p lagosur rëndë një fëmijë tjetër i m itur.