Home Uncategorized Priti 20 vite per te mbetur shtatezene, me ne fund ndodhi mrekullia...

Priti 20 vite per te mbetur shtatezene, me ne fund ndodhi mrekullia per kete qift te moshuar! Por ja cfare ben burri!

53
Advertisement

Kjo është historia sa e gëzueshme aq edhe e tri.sh.të e një gruaje, e cila prej 20 vitesh dëshironte shumë të kishte një fëmijë.

Atifa Ljajic u bë nënë në moshën 60 – vjeçare, por kur kjo më në fund ndodhi, bashkëshorti i saj e la.  68 – vjecari Serif Noki ndryshoi mendje kur dëgjoi beben të qa.nte në mat.ernitet dhe i tha gruas se ishte tepër i pl.akur për t’u marrë me të q.arat e fëmijës. Ai vendosi që të largohej ditën kur bebja mbërriti në Novi Pazar, në Raska të Serbisë.

68 – vjeçari i tha bashkëshortes së tij Atifa se vajza e porsalindur do ta mbante zgjuar gjatë natës duke qa.rë. Kur u p.ërball me faktin se po bra.kt.iste nënën e re, gruan me të cilën kishte jetuar për vite me radhë, Serif tha:

“Ajo mori atë që donte, tani është e lumtur”.

Sipas tij, të jetuarit me beben në këtë moshë do të ishte shumë e dëm.sh.me për shëndetin e tij. Rasti i Atifas u konsiderua si një shtatzëni e rre.zik.sh me dhe për këtë arsye ajo qëndroi në sp.i.tal për tre muaj.