Home Uncategorized INTERESANTE/ Kjo nene mashtroi hajdutin t’ia sjell ne shtepi bicikleten qe i’a...

INTERESANTE/ Kjo nene mashtroi hajdutin t’ia sjell ne shtepi bicikleten qe i’a kishte vjedhur djalit te tij! Ja se si

44
Advertisement

Një nënë e gux. imsh .me ma.sht roi një ha.jd ut që kishte vj.edh ur një biçikletë nga djali i saj 12-vjeçar dhe madje arriti ta binte atë që ta sillte biçikletën në shtëpinë e saj.

Jemma Shaw, nga Cleethorpes, në verilindje të Lincolnshire në Angli zbuloi biçikletën e djali të saj që ishte për shitje në një faqe në Facebook 24 orë pasi ishte vje dh.ur.

Ajo ka treguar se djali i saj së bashku me një shok kishin shkuar në park, kur dy persona të tjerë i kishin vje d.h.ur biçikletën afro 1 orë pasi kishin biseduar me m.ino.ren ët.

Pasi pa biçikletën në shitje, ajo kontaktoi me h.ajd ut ët dhe u kërkoi që ta blinte ku ndrejt shumës që ata kërkonin nëse do ia sillnin në shtëpi.

E kur “tre.gtari” mbërriti në shtëpi me biçikletën me vete, ka kuptuar se kishte rënë në ku.rth, por ishte tepër vonë.