Home Uncategorized Idëshpëruar kthehet nga Gjermania: Sja vlen, edhe në vendlindje ka punë, po...

Idëshpëruar kthehet nga Gjermania: Sja vlen, edhe në vendlindje ka punë, po deshe të punosh

32
Advertisement

Bagariqaj shkoi për të punuar në Gjermani, por ai pas një kohe është zhgë njyer dhe se thotë se nuk mund të fitosh para dhe të kursesh,

por vetëm të bësh një jetë punë banesë dhe banesë shtëpi.Pas gjashtë muajve të kaluara në Mynih,Bagariqaj ka kuptuar se jeta /

e tij është e zymtë dhe se ai nuk donte që vitet ti kalojnë të tilla në Gjermani shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote ky i ri i deshperuar/