Home Uncategorized E pa.besueshme/ Kjo vajze porositi nje fustan online, por mbeti e shokuar...

E pa.besueshme/ Kjo vajze porositi nje fustan online, por mbeti e shokuar nga ajo qe i erdhi!

29
Advertisement

Sa herë që blejmë online, duhet të kemi parasysh diçka: Produkti që mund të marrim mund të na zhg.enj ejë.

Një vajzë porositi fustanin e një modeleje online, por kur mori produktin u zhg.ënj ye shumë.

Fustani, jo vetëm që nuk i rrinte ashtu siç dukej, por ishte dhe më i shkurtër ngase reklamohej.

E zh.gën jyer, vajza ka postuar fotot në rr jet.et soci ale, ndërkohë që ka argëtuar mijëra pë rdo ru es, pasi fustani i rri në një mënyrë me të vërtetë