Home Uncategorized 18 vjeç ari shqiptar dha shpirt në mes të rrugës, rrëqeth nëna...

18 vjeç ari shqiptar dha shpirt në mes të rrugës, rrëqeth nëna e tij: Më tha mami më ço ti, po unë isha e lodhur..!!

38
Advertisement

Një i ri shqiptar ka hum.bur j etën. E ditur bëhet Alessio, 18 vjeç, humbi j etën pasi motori me të cilin udhëtonte doli nga rruga. E gjithë ngj arja ndo.dhi 3 kilometra larg shtëpisë.“E kam v r ar ë unë”,

shprehet mes lotësh Denada Bariamcanaj. “Më kërkoi: ‘Mama më dërgo ti’, por unë i thashë që isha e lodhur. Çfarë kam bërë, çfarë kam bërë”, shprehet ajo.

Alessio Bariamcanaj ishte student në një lice. Ai v d iq të dielën në mëngjes. Të premten pasdite, Alessio mori motorin për të shkuar tek një mik i tij, Gianluca. Edhe ky i fundit ndiqte studimet në të njëjtën shkollë me të.Të dy kishin rënë dakord që të vazhdonin stër.vitjen së bashku. “U lutëm dhe shpresuam gjithë natën”, thanë ata.