Home Uncategorized Nuk do ta besoni/ Babai e detyron vajzen te ece ne kembe...

Nuk do ta besoni/ Babai e detyron vajzen te ece ne kembe ne mes te ftohtit per ne shtepi! Ja arsyeja

51
Advertisement

Është vetëm 10 vjeç kjo vajzë e vogël, por i duhet të ecë 8 kilometra më këmbë mes të të fto.htit, me temperatura që nuk tejkalojnë 2 gradë Celcius. Këtë nd ësh.k im ia ka dhënë i ati, i cili i ka xhiruar vetë këto pamje dhe i ka publikuar në Fac.eboo.k, ku tregon edhe arsyet.

“Po bëj atë që më duket e drejtë për t’i dhënë një mësim vajzës time që mos ushtrojë më bu ll .i zë.m. Pra fëmijë, nëse e shihni këtë, ju lutem kuptojeni që bu l.liz    imi është i pap.ranu esh ëm”.

Kristen Cox u pë rja.sht.ua për tre ditë nga autobusi i shkollës, pasi d.hun.ont e dhe fy ent.e shokët e saj të klasës. Kur i shpjegoi të atit arsyet dhe i kërkoi t’a shoqëronte me makinën e tij për në shkollë, Matt Cox bëri të  kun.dër tën.

“Prindërit duhet t’i bëjnë fëmijët të mbajnë përgjegjësi. Shembull në këtë rast bëra veten time”.