Home Uncategorized Ndodh edhe kjo/ Burri mendonte se gruaja e tij nuk kishte facebook,...

Ndodh edhe kjo/ Burri mendonte se gruaja e tij nuk kishte facebook, keshtu qe postoi nje fotografi me da.shnoren e tij! Por s`do besoni cfare ndodh pastaj!!

49
Advertisement

Tr.adh ëtia ndaj partnerit nuk është diçka shumë e mirë për të treguar. Për këtë arsye, shumë njerëz që kanë bërë një gjë të tillë nuk e tregojnë atë për të gjithë. Megjithatë, një burrë vendosi ta bënte publike përvojën e tij, sepse ai besonte se gruaja e tij nuk ishte në Facebook. Ne po flasim për Jason Haëlett, një aktor, baba dhe burrë .Gjëja e fundit që mund të presim nga një person i tillë i lumtur është një tr adh ëti. Megjithatë, pak ditë më parë ai botoi përvojën e tij dhe shkroi: “Ndihem jo rehat ta pranoj këtë. Por sot kam tra dhë tu ar gruan time. Unë do të shpjegoj atë për të cilën po flas.

Isha në një supermarket për të blerë diçka. Ndërsa shkova në arkë, pashë një grua që rrinte në rresht. Ajo ishte thjesht e mahnitshme. Pra, në një moment mendova, ‘I dashuri juaj është vërtet me fat.’ Por pastaj, pak çaste më vonë, kuptova se ishte gruaja ime. Ishte vërtet e çu dits h me ta shihje atë në të njëjtin dyqan dhe në të njëjtin rresht. Është sikur të mendosh se je në të vërtetë dikush tjetër. Kishte një grua në mesin tonë. Kështu që i shkruaja një mesazh zonjës time për të tërhequr vëmendjen dhe i shkrova asaj: ‘Përshëndetje e dashur, çfarë po blini?’.

Megjithatë, përpjekja ime dë sh toi, pasi gruaja ishte në kërkim të kuponave të uljeve dhe jo të telefonit. Kështu që unë mbeta i heshtur, duke reflektuar idenë që më kishte ardhur në mendje kur e takova. Para së gjithash, ne gjithmonë duhet të admirojmë bukurinë e gjysmave tona të ëmbla. Çdo ditë unë e shoh atë të bukur, por atë ditë, duke mos e ditur se ishte ajo, unë e shikoja atë me sy të ri dhe nuk mund të besoja se isha burri i saj.