Home Uncategorized Na la pa mend fare/ I riu lidhet me gjyshen 91-vjecare: Ehh...

Na la pa mend fare/ I riu lidhet me gjyshen 91-vjecare: Ehh sa e mirë është në krevat ajo

68
Advertisement

Kohët e fundit kemi dëgjuar për trendin e ri se gratë lidhen me djem disa vite më të vegjël se vetja, por rasti i 31-vjeçarit Kyle ka habitur botën.

91-Year-Old Woman with 31-Year-Old Boyfriend 😯 | This is Italy

Ai është në një lidhje me një 91-vjeçare, e cila është stërgjyshe e disa nipërve. Çifti kanë 5 vite të lidhur.

Djali takohet me disa pensioniste në të njëjtën kohë dhe madje i dërgon në shtëpinë e tij të njihen me të ëmën 51-vjeçare.

Pavarësisht diferencës në moshë ata kanë një lidhje shumë të fortë s*  k.s…ua.le dhe nuk i mbajnë dot duart larg njëri-tjetrit.

Kyle shprehet se ka qenë gjithnjë i fiksuar pas grave më të mëdha se ai në moshë dhe se e ka humbur vi. r.gj ë.rinë në moshën 18-vjeçare me një grua 60 vjeç, në kohën kur punonte si konsulent në një call-center.