Home Uncategorized Histori e dh.imbshme/ Ky person po behej gati per varrimin e tij,...

Histori e dh.imbshme/ Ky person po behej gati per varrimin e tij, por pas 5 muajsh ndodhi e papritura!

56
Advertisement

Duncan McGunnigle u përgatit jo vetëm shp.irtërisht për të ik.ur nga kjo jetë, por bëri edhe të gjitha përgatitjet për va.rr.im.in e tij, duke mbuluar edhe shpenzimet.

Fundja m.jek.ët i kishin dhënë fare pak kohë për të jetuar. Ai vu.an.te nga ka.nc.eri dhe priste që të vdi.st.e në fund të muajit Prill, pasi mj.ek.ët i thanë se kishte vetëm 6 javë jetë.

“Kisha lexuar për lajme jashtë vendit që një prej vajrave  mund të kur.onte ka.n.cer, ndaj shpresoj që kur të shkoj për të bërë sk.an er in e radhës të marr lajme të mira”,