Home Uncategorized Histori e dh.imbshme/ Ky djale beri burg per 18 vite duke qene...

Histori e dh.imbshme/ Ky djale beri burg per 18 vite duke qene i pafajshem, shikoni reagimin e tij kur degjon se eshte liruar

59
Advertisement

Kaloi moshën më të bukur të rinisë në bu.r.g, për  një k.r im që nuk e kishte kryer kurrë. Ky është rasti i Tomasz Komenda, i cili ishte 24 vjeç kur u dë. nu.a dhe doli nga b.ur gu 42 vjeç.

Ky që shihni në videon më poshtë, është momenti kur ai dëgjon vendimin për lirimin e tij nga b.ur.g u, pas 18 vitesh.

Ai duket i për.lot.ur dhe vendos duart në fytyrë, sapo dëgjon se do të lirohet. Pas rishqyrtimit të provave të reja .mje ko-ligj ore u konstatua se Kom.enda, nuk e ka kr.yer p.e rd hu ni m.i n për të cilën u a k uz ua në Poloni në vitin 1997.

Pas lirimit të tij, ai tha: “Po pyes veten se çfarë g.abi mi kam bërë që jeta ime u kthyer në një fe.r.r për 18 vite. Gjatë gjithë asaj kohe unë u trajtova si nd.yr. si rë”.