Home Uncategorized Dhimbje e madhe! Gabimi i nënës i merr je tën 3 vjeçares

Dhimbje e madhe! Gabimi i nënës i merr je tën 3 vjeçares

38
Advertisement

Një vajzë e vogël trevjeçare është ndarë nga je ta pasi nëna e saj e harroi vetëm në vaskë.

Sipas njoftimit të policisë, Eve Blankenfeld ndërroi j etë vetëm disa ditë pasi kishte qenë me shq etës ime në s pit al.

Po li cia në qarkun Wise, SHBA njoftoi se vajza ishte lënë vetëm në vaskë nga e ëma e cila kishte shkuar të paloste disa rroba të lara.

Kur ajo u kthye në banjo, vogëlushja ishte me kokë poshtë në vaskë.

Nëna i bëri frymëmarrje ar tific ia le derisa erdhi ambulanca dhe fëmija u dërgua në sp it al ku më pas nd ërroi edhe j etë.

Sipas, Fox 4, gruaja e kishte futur vajzën në vaskë pasi vogëlushja kishte pasur temperaturë të lartë dhe të vjella.