Home Uncategorized Nuk ua dha rrogat, shikojeni çka i bëjnë рunëtorët shefit tij! (Video)

Nuk ua dha rrogat, shikojeni çka i bëjnë рunëtorët shefit tij! (Video)

48
Advertisement

Punëtorët e pa kënaqur vendosën të ha kmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara.

Video e ha kmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani, transmeton Reporteri.net.

Ata fjalë për fjalë shka tërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.

Siç thanë, arsyeja janë pagat e papaguara.

“Ai duhet të na kishte paguar, apo jo?”, thanë punëtorët e indinjuar në fund të hakmarrjes së tyre, të cilët“ zbukuruan ”makinën e shefit me shkumë të përdorur në punimet e ndërtimit.