Home Uncategorized Ngjarje interesante – Nje haj.dut ishte duke vje.dhur nje makine, dhe papritmas...

Ngjarje interesante – Nje haj.dut ishte duke vje.dhur nje makine, dhe papritmas peson atak kardiak

36
Advertisement

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur një person që po ten.t.onte të vi.dh te një automjet të parkuar, ka pë.sua.r a.tak ka.rdi.ak.

Ngjarja ka ndodhur në një qytet në Brazil. Kamerat tregojnë tre persona që po i afrohen ngadalë makinës së parkuar të një pastori. Kurse ha.jdu.ti i tretë po qëndronte nga ana e pasagjerit. Aty u shfaqën më pas pastori dhe një grua. Ndërsa dy haj.du.tët e mbetur u