Home Uncategorized Mos kaloni pa dhënë ngushëllime E rèndè 5 të rinj shqiptare në...

Mos kaloni pa dhënë ngushëllime E rèndè 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik

82
Advertisement

Mos kalo pa dhënë ngushëllime E rèndè 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik

5 te rinj nga Kosova 2 nga Prizreni dhe 3 nga Peja perfshihen në një Äksidènt Trägjik ku dhe dhan shpirte.Ata ishin familjar dajallare dhe djem te halles.
Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve…