Home Uncategorized Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj...

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj për vitin akademik 2021/22

33
Advertisement

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurse për vitin akademik 2021/2022 për pranim të kadetëve në këto qendra ushtarake:

1.- Akademia e Mbrojtjes – Qendra për Studime Universitare e FSK-së dhe Universitetin Amerikan në Kosovë

2.- Akademia Ushtarake e Forcave Tokësore në Republikën e Turqisë.
3.- Akademia Ushtarake në Republikën e Kroacisë -Menaxhimi dhe Udhëheqja ushtarake

4.- Akademia Ushtarake në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Konkursi do të jetë i hapur nga data 31 maj 2021 deri më 11 qershor 2021, Aplikimi bëhet online: