Home Uncategorized E rralle/ Nje burre shkon ne pune me veshje te femrave! Te...

E rralle/ Nje burre shkon ne pune me veshje te femrave! Te gjithe mbeten me goje hapur kur e pane me fustan!

45
Advertisement

Për të shma.ngur sadopak të nxehtin, një 20-vjeçar britanik vendosi që një ditë të paraqitej në punë me të shkurtra.
Por Joey Barge nuk ishte në dijeni të rregullores dhe kodit të veshjes në vendin e tij të punës, një call center në Buckinghamshire dhe iu komunikua që të kthehej në shtëpi të gjente një veshje “të përshtatshme e të paraqitej sërish në punë.

Kur i thanë të gjente një veshje të përshtatshme, nuk ja përcaktuan dhe i riu pa si të përshtatshëm dhe brenda rregullores veshjen e një fustani të mamasë.

Paraqitje në punë shk.akt.oi të qeshura, por edhe “d.orëz.imin” e epr or.eve , që përditësuan rregulloren duke u mundësuar punonjësve që të paraqiteshin me të shkurtra në ditët e nxehta të verës.
20-vjeçari postoi gjithçka në rr.jetet so.ciale, ku gjeti mbështetjen e miqve virtualë.