Home Uncategorized E dh.imbshme! Kjo nene 22 vjeqare nderron jete pasi perdori tharesen e...

E dh.imbshme! Kjo nene 22 vjeqare nderron jete pasi perdori tharesen e flokeve pasi kishte bere dush!

26
Advertisement

Një nënë e re ka vde.k.ur pasi e zu.ri ko.rre.nti duke përdorur th.arësen e flokëve pak minuta pasi ajo kishte dalë nga dushi.

Tha.rësja u tk.urr dhe u shk.ri në fytyrën e Camila Sales, ndërsa ajo po e përdorte atë për të th.arë flokët e saj në kuzhinë.

Ajo u gjet nga burri i saj Jhonatan, duke u dri.dh.ur me tha.rëse në dorë, në dyshemenë prej çimentoje.