Home Uncategorized Dhëndri lë nusen në altar ditën e dasmës/ Ajo ja mbledh: Martohet...

Dhëndri lë nusen në altar ditën e dasmës/ Ajo ja mbledh: Martohet me një të ftuar në dasmë

53
Advertisement

Duket si një histori filmash, por në fakt është e vërtetë. Një nuse që u la në altar nga dhëndri diten e dasmës, vendosi të martohet me një nga të ftuarit në dasmë.

Zvendesuesi I dhëndrit ishte një I ftuar në dasmë që doli vullnetar për t’u martuar me nusen e pafat.

Kjo ndodhi pasi nusja dhe familja e saj nuk patën zgjidhje tjetër, në momentin kur panë që dhëndri nuk do të vinte në ceremoni.

Kështu nusja që nuk donte të hiqte dorë nga dita e saj e madhe, thjesht u martua me një të ftuar në dasmë.

Epo të trashëgohen tani