Home Uncategorized Pamje nga stërvitjet e FSK-së me Ushtrin e Amerikes, Shprendaje nese ndihesh...

Pamje nga stërvitjet e FSK-së me Ushtrin e Amerikes, Shprendaje nese ndihesh krenar

37
Advertisement

Ushtria e SHBA-së në Kosovë ka publikuar disa pamje të ushtrimeve mIowa-s dhe FSK-ja

Me këto pamje janë publikuar sot përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ku shihet puna e përbashkët e dy palëve.

“Partneriteti midis SHBA-së dhe FSK-së vazhdon të rritet pasi anëtarët, të cilët përfunduan trajnimin në mars dhe presin fluturime përsëri në Kosovë, vazhdojnë të punojnë në automjetet e ShBA-së dhe mbështesin përpjekjet e Gardës Kombëtare të Iowa-s për të reagua