Home Uncategorized Nëna mes lotësh tregon: Vajza ime dha shpirt teksa po hante një...

Nëna mes lotësh tregon: Vajza ime dha shpirt teksa po hante një çamçakëz, ishte vetëm 19 vjeç

35
Advertisement

Një nënë tregon se vajza e saj ka dhënë shpirt teksa po hante një çamçakëz.

Samantha Jenkins, 19 vjeç, bërtiti me të madhe teksa po m bytej nga çamçakëzi që po përtypte.

Nëna e saj, Maria Morgan e çoi atë në sp ital por tra gjiki sht, ajo nuk mund të shpëtohej.

Dhjetë vjet më vonë, Maria është shprehur për të rritur ndërgjegjësimin mes shqet ësim eve se çamçakëzi ishte fajtor për vde kj en e Samantha-s.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte