Home Uncategorized E qu.ditshme! Per 1 vit rresht konsumoi vetem patate, ja se cfare...

E qu.ditshme! Per 1 vit rresht konsumoi vetem patate, ja se cfare ndodhi pastaj me te qe i ha.biti te gjithe!

37
Advertisement

Për shkak të peshës së tij sh.qetësue.se, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht. Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë  pasi për shkak të kilogramëve të te.përt nuk ndihej mirë fiz.ik.isht dhe shp.irt.ërisht.

Për çdo ditë ai hëngri nga 3 kilogramë patate në ditë dhe nuk përdori asnjë lloj vaji për gatimin e tyre. Një vit më vonë, Taylor si rezultat i këtij ‘regjimi’ hu.m.bi plot 49 kilogramë nga 151 sa kishte para ushqimit me patate.

“Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh ai.

Pavarësisht se shumica e diet.ologëve ishin ku.ndër kësaj diete, duket se Taylor ia doli të hu.m.bë kilogramët e pa.dëshiruar në një formë aspak të zak.ontë.