Home Uncategorized E pa.zakonte/ Fjala e pare e vogelushes nuk ishte as mami as...

E pa.zakonte/ Fjala e pare e vogelushes nuk ishte as mami as babi, por diqka tjeter. Do qu.diteni!

56
Advertisement

Një baba mbeti i hab.itur kur dëgjoi se fjala e parë e fëmijës së tij ishte “Go.ogle”, duke nxitur gj.igantët e teknologjisë të merrnin vesh. Ky moment u kap në një video dhe është bërë vi.ral.

Video tregon Joe Pitt, një dizajner karakteri i cili ka punuar për Disney, duke kërcyer dhe kënduar dhe pastaj duke u përpjekur të përdorë një pajisje të aktivizuar me zë.

Ai thotë: ‘Hej Google, luaj këngën e k.eqe’, kur fëmija i tij i vogël ndizet, duke thënë ‘Hej Goog.le’.

Pitt i tr.onditur dukshëm, pastaj thirri gruan duke thënë: Clio! Ajo tha “Go.ogle”.

Clio Chang, një artiste historie nga Vancouver, ka postuar videon në llogarinë e saj Twit.ter këtë muaj.