Home Uncategorized E pa.besueshme/ Bashkeshortja e zuri burrin e saj me te dashuren ne...

E pa.besueshme/ Bashkeshortja e zuri burrin e saj me te dashuren ne shtrat, ja se si reagon ajo!

59
Advertisement

Pa.mje sh.oku e se janë lëshuar për një grua pothuajse të zh.vesh ur duke u r ra.hur nga bashkëshortja e dash.norit të saj pasi e ka pën atë në shtëpi.

Gruaja nga rajoni autonom Guangxi Zhuang në jug të Kinës thuhet se ka d.yshuar se burri i saj ka një lidhje për një kohë, por ishte edhe më e tro.ndi tur.

Pas thirrjes së miqve dhe të afërmve të saj, gruaja e ndjekur nga shkopi i madh shp ër the u në dhomën e gjumit të shtëpisë së tyre ku gjeti në shtr at bashkë dy tra dh tar ët.

Një nga të afërmit e bashkëshortes e prek burrin kundër orendive dhe kër.cënon ta rr.ahë a të nëse lëviz, ndërsa zonja është e në dysheme, e veshur vetëm me çizme.

Ajo është rra.hur në mënyrë të përsëritur nga gruaja dhe një tjetër nga miqtë e saj.

Gruaja e re nuk luft.on dhe përpiqet të mbrojë veten.