Home Uncategorized Ushtria e jon bashk me ushtrin e KFOR-it në malet e Deçanit

Ushtria e jon bashk me ushtrin e KFOR-it në malet e Deçanit

33
Advertisement

Ushtarët austriakë që i përkasin Komandës Rajonale-Perëndim të KFOR-it, kryen ushtrime ngjitëse në rrugën e rregulluar me litar në malet e Deçanit.

Sipas KFOR-it, trajnimi u ofroi ushtarëve aftësitë e nevojshme për të operuar në mjediset shtrënguese, trajnim bazë të nyjeve dhe lëvizjen vertikale dhe horizontale përmes terreneve me pasojë të lartë.

“Ushtrimet e rregullta përforcojnë gatishmërinë e misionit të KFOR-it për të funksionuar në çdo pjesë të Kosovës në mbështetje të ofrimit të një mjedisi të sigurt dhe të sigurt”