Home Uncategorized Ngjarje e rëndë në sport, ndahet nga jeta portieri 24-vjeçar

Ngjarje e rëndë në sport, ndahet nga jeta portieri 24-vjeçar

37
Advertisement

Maqedonia është tro nditur nga rasti i vd ekjes së një sportisti të njohur.

Fjala është për portierin e ekipit kombëtar të hendbollit në këtë vend, Nikola Danilovski.

Media maqedonase raportoi se njëherësh dhe portieri i klubit të hendbollit të Ohrit u zhd uk mbrëmë rreth orës 21 pas stërvitjes dhe më pas trupi i tij u gjet i pajetë pranë vendpushimit turistik Lagadin në Liqenin e Ohrit.

Nuk dihet shkaku i saktë i vd ekjes së këtij 24-vjeçari, ai do të përcaktohet nga hetimi, por dys hohet se ai është mb ytur.

Danilovski luajti për Shkupin Metalurg dhe Manastirin Pelister, dhe në ekipin kombëtar kaloi të gjitha kategoritë e të rinjve dhe ishte në listat më të gjera të përzgjedhësve Danilo Brestovac dhe Kiril Lazarov në ekipin kombëtar të të rriturve.

“Përshëndetja e fundit e Klubit të Hendbollit të Ohrit portierit Nikola Danilovski Dzamb. Ju do të jeni përgjithmonë njëri prej nesh”, janë fjalët me të cilat RK Ohri i dha lamtumirën anëtarit të tij.