Home Uncategorized Na këputi shpirtin/ Gjyshja tregon historinë prekëse: Vajza ime dhe 4 fëmijët...

Na këputi shpirtin/ Gjyshja tregon historinë prekëse: Vajza ime dhe 4 fëmijët e saj u shuan nga kjo gjë

28
Advertisement

Sandra Lever tregon f .atke. qës. inë e saj.

Ajo ka bërë me dije se vajza e saj dhe katër nipërit dhe mbesat dh.anë shpirt pasi një bo .mb.ë p.l a.si.

Ndërkohë janë ka.pur dhe a utorët të cilët janë Zak Bolland, 26, dhe David Worrall, 28vjeç
Michelle Pearson, 37 vjeç dh.a shpirt së bashku me fëmijët e saj.