Home Uncategorized E pa.zakonte/ Ky 19 vjeqar pas 49 ditesh i vetem ne det,...

E pa.zakonte/ Ky 19 vjeqar pas 49 ditesh i vetem ne det, gjendet i gjalle! Ja se si ia doli te mbijetojë..

67
Advertisement

Një histori tej të zakonshmes. Një adoleshent 19 vjeçar nga Indonezia është gjetur i gj.allë pas 49 ditësh që kishte hu.mb.ur në det.

Adilang punonte si një mbajtës llampe në atë strukturë druri kur ai u rr.ëm bye nga deti, sipas Jacarda Post. Detyra e tij ishte të ndizte llampat për të tërhequr peshkun.

Por kur hu.mbi në det, duhet të  jeto.nte. Pas përfundimit të furnizimeve ai përdorte palette e drurit të kasolleve lundruese për të bërë zja.rr, citoi për gazetën gjenerali I konsullatës Murza Nurhidayat. Adoleshenti m.bi.jetoi duke kapur peshk dhe duke pirë ujë që e filtronte përmes këmishës së tij.