Home Uncategorized Nje ngjarje e turpshme ndodhi kur nje i ri grabit të moshuarën...

Nje ngjarje e turpshme ndodhi kur nje i ri grabit të moshuarën dhe e rrëzon në tokë

14
Advertisement

Një i ri është arre.stuar pasi gr.abiti çantën e një të moshuare dhe e rrë.zoi atë në tokë. Ngjarja ka ndodhur në St Johns Avenue, jashtë Rectory Road, në Sittingboure, Britani e Madhe pak para orës 9 të së martës. Pamjet janë kapur nga një kamer sigurie aty pranë. Siç shihet i riu sheh të moshuarën teksa kalon rrugën dhe më pas ndalon makinën pranë saj. Del nga automjeti, shikon në xhamin e një dyqani dhe vër.sulet drejt saj, duke ia tërhequr çantën fo.rt. E moshuara e pafu.qishme rrëz.ohet fo.rt në tokë duke u lën.duar.

Gra.bitësi largohet me shpejtësi në rrugët boshe.