Home Uncategorized VIDEO/ E t.urpshme se si nusja zihet me vjehrrën, ne fund do...

VIDEO/ E t.urpshme se si nusja zihet me vjehrrën, ne fund do shihni reagimin e djalit se kend e don me shume

49
Advertisement

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë p.aqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy riv.ale të ash.pra e shpeshherë me ka.cafytje të mëdha.