Home Lajmet Labi tregon se janë grumbulluar 20 mijë euro për 21 vjeçaren nga...

Labi tregon se janë grumbulluar 20 mijë euro për 21 vjeçaren nga Istogu, Yvesa Salihaj – e cila vuan nga leukemia

51
Advertisement

Artisti shqiptar, Labinot Tahiri, tashmë është i njohur për anën e tij humane dhe këtë po vazhdon ta dëshmojë çdo ditë e më shumë.

Ai së fundmi ka kërkuar që të mblidhen para për 21 vjeçaren nga Istogu,……