Home Uncategorized INTERESANTE/ 18 vjeçari bëhet milioner brenda natës nga nje gabim bankar

INTERESANTE/ 18 vjeçari bëhet milioner brenda natës nga nje gabim bankar

69
Advertisement

Një adoleshent me fat u tr.ondit kur zbuloi se u be një milioner brenda natës, nga një gabnim bankar i cili do te konfirmonte se ai ishte paguar 8.9 milionë paund.

Dane Gillespie kishte marre nje çek prej £ 8,900 nga llogaria e nje gruaje te moshuar.

Por 18-vjeçari kerkoi panfund ne miliona njerëz për të gjetur se kush i kishte hendhur parate gab.im.isht.

Mamaja e tij Caroline, tregon për t.ronditjen e saj kur pa shifrat e bilancit.

“Nuk mund ta besonim,” tha ajo.

“Por nuk vonoi shume dhe burri im nisi nga deshirat e tij.”

“Ai po vinte me nje fryme per tek tek unë,” dhe me tha se do te blinte nje P.orsche.” Mos u mash.troni,i thashe, kjo nuk është paraja jonë, ne duhet ta marrim qet.e kete situate

zgjati vetëm disa orë, banka e kuptoi ga.bimin dhe k.orrigjoi gjithcka sikur te mos kishte ndodhur