Home Uncategorized Pamje/ profesori kapet “mat” duke nga.cmuar nxënësen në shkollë (Foto)

Pamje/ profesori kapet “mat” duke nga.cmuar nxënësen në shkollë (Foto)

65
Advertisement

Një profesor i shkollës së mesme në Ekuador, është kapur duke filmuar një nxënëse të shkollës në pjesët in.time. Ndërkohë, që një skenë e tillë është filmuar nga një tjetër nxënës i kësaj klase.

Shefat e arsimit në Los Rios zbuluan se mësuesi është p.ezulluar nga puna.

Vendimi u dha pasi videot që tregonin se mësuesi mbante një telefon celular nën skajet e fustanit të nxënëses, bëri bujë të madhe edhe në rrjetet sociale. Në video ai shihet duke përgatitur telefonin e tij celular dhe duke ulur krahun poshtë karriges së tij ndërsa nxënësja afrohet.

Ai telefonin e tij e afron afër shalëve të nxënëses dhe e lëvizë atë lart, ndërsa ajo qëndron në tryezën e tij duke mbajtur një libër