Home Uncategorized Pamje prekëse, shikoni sesi kanguri nuk ndalon së përqafuari vullnetaren që i...

Pamje prekëse, shikoni sesi kanguri nuk ndalon së përqafuari vullnetaren që i shpëtoj jetën (Video)

36
Advertisement

Për dallim nga njerëzit, kafshët kurrë nuk harrojnë të na falënderojnë për dashurinë dhe kujdesin që u japim atyre. Këtë e vërteton edhe sjellja e këtij kanguri, pasi që i shpëtohet jeta nga vullnetarët në Australi.