Home Lajmet Nuk iku në Gjermani si shokët/ I riu shqiptar zgjodhi tokën e...

Nuk iku në Gjermani si shokët/ I riu shqiptar zgjodhi tokën e tij: Ruan delet dhe mban prindërit

74
Advertisement

Xhuljanon e gjejmë në fermën e tij ne fshatin Poro të qytetit të Vlorës. “Jam në tokën time dhe në bagëtitë e mija, pasi kjo është ajo që kam dashur që fëmijë kur rendja pas gjyshërve apo babait për të kullotur dhentë”.

Xhuljano së bashku me vëllezërit e tij vazhdojnë traditën e familjes. në një kohë kur shumë të rinj largohen nga vendi i tyre me shpresën për të gjetur punë apo një të ardhme më të mire,ndërsa për Xhuljanon largimi nga vendlindja nuk është zgjidhje.

“Vendi ynë ofron plot mënyra apo mundësi për te punuar apo jetuar”.

Xhuliano jo vetëm kullot,mjel apo kujdeset për bagetite por dhe shërbimet veterinare i kryen vete.