Home Uncategorized E TRISHTË/ U bë nënë pas 20 vitesh pritje, foshnja e porsalindur...

E TRISHTË/ U bë nënë pas 20 vitesh pritje, foshnja e porsalindur humb jetën në javën e 13-të

38
Advertisement

Një nënë ka publikuar momentet e fundit ku mbante në duar foshnjën e saj që hu.mbi jetën në javën e 13-të, pas lindjes.

Tammy Ireson, 39 vjeç, nga Kings Lynn, i Norflok, i dha lamtumirën e fundit foshnjës së n.djerë Wibler, që pë.soi një dë.mtim të parikuperueshëm në t.ru, si pas.ojë e një a.taku k.ardiak.
Ajo shpreson që me fotografitë e publikuara të ndihmojë dhe prindër të tjerë që mund të kenë një fat të ngjashëm.

“Në këtë mënyrë do të arrini të m.bijetoni dhe të kapërceni dh.imbjen çdo ditë”, ka thënë ajo.